2010 Rugsėjo 21

Guliašas

Grybų guliašas

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
grybų 500 g
svogūnų 2
saldžiojo pipiro 1
pomidorų 3
aliejaus  
grietinės pusės stiklinės
tarkuoto sūrio 2 šaukštų
lauro lapo 1
druskos, pipirų  
Garnyrui:  
virtų bulvių ir šviežių daržovių salotų  

Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, grybus – skiltelėmis, saldųjį pipirą – šiaudeliais, pomidorus – apskritimais. Svogūnus apkepinkite aliejuje, suberkite grybus ir kepkite dar 2–3 min. Sudėkite saldųjį pipirą, pomidorus, grietinę, lauro lapą, įberkite druskos, pipirų, Troškinkite 15–20 min. Pabaigoje užbarstykite tarkuoto sūrio ir užkepkite, kad sūris išsilydytų. Patiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...