- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Grybų guliašas

Autorius: veidas.lt | 2010 09 21 @ 14:53 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
grybų 500 g
svogūnų 2
saldžiojo pipiro 1
pomidorų 3
aliejaus  
grietinės pusės stiklinės
tarkuoto sūrio 2 šaukštų
lauro lapo 1
druskos, pipirų  
Garnyrui:  
virtų bulvių ir šviežių daržovių salotų  

Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, grybus – skiltelėmis, saldųjį pipirą – šiaudeliais, pomidorus – apskritimais. Svogūnus apkepinkite aliejuje, suberkite grybus ir kepkite dar 2–3 min. Sudėkite saldųjį pipirą, pomidorus, grietinę, lauro lapą, įberkite druskos, pipirų, Troškinkite 15–20 min. Pabaigoje užbarstykite tarkuoto sūrio ir užkepkite, kad sūris išsilydytų. Patiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/grybu-guliasas

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.