2010 Balandžio 01

Guliašas

Guliašas su šparaginėmis pupelėmis

veidas.lt

Jums reikės:

Produktai Kiekis
Jautienos 200 g
Avienos 200 g
Kiaulienos 200 g
Svogūnų 4
Sviesto 2 šaukštų
Šparaginių pupelių 500 g
Miltų žiupsnelio
Druskos, pipirų  
Petražolių  
Bulvių garnyrui  

Mėsą supjaustykite 2 x 2 cm kubeliais. Apkepinkite svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais. Įpilkite vandens ir patroškinkite, kol mėsa beveik suminkštės. Sudėkite šparagines pupeles (nupjausčiusi galiukus). Įberkite druskos, pipirų ir vėl troškinkite ant silpnos ugnies. Kad padažas būtų tirštesnis, įberkite žiupsnelį miltų. Prie guliašo patiekite virtų bulvių, apibarstytų smulkintomis petražolėmis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...