2010 Birželio 14

Verslas

Sumažėjo nekilnojamojo turto agentūrų

veidas.lt

Net 100 kartų pastaraisiais metais galėjo sumažėti veiksnių ir aktyviai dirbančių nekilnojamojo turto agentūrų. Tokią išvadą po tyrimo padarė socialinių ir rinkos tyrimų internetu bendrovė “Macroscope”. Nors registruose oficialiai tebefiksuojama per 4 tūkst. įmonių, kurių veiklos srityse nurodytos operacijos su nekilnojamuoju turtu, pernai spalį tokių, kuriose dirba daugiau nei dešimt darbuotojų, tebuvo 160.

Mindaugo Kazlausko, Nekilnojamojo turto agentūrų asociacijos direktoriaus, komentaras

Nekilnojamojo turto agentūrų versle liko profesionalai. Įmonės, kurioms tai nebuvo pagrindinė veikla, arba pakeitė sritį, arba apskritai pasitraukė iš šio verslo. Beje, vienam brokeriui tenkanti rinkos dalis šiuo metu net didesnė nei prieš metus ar porą, nes dabar žmonės labiau linkę šių paslaugų kreiptis į profesionalus. Juk smegenų operacijų patys nesidarome, bet didžiausią gyvenimo sandorį kai kas bando atlikti patys, ir tai gali labai brangiai atsieiti. Deja, dalis brokerių tebedirba šešėlyje. Tačiau jei jie apgaudinėja valstybę, kaip klientas galėtų pasitikėti tokiu brokeriu?

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (1)

  1. Dana Dana rašo:

    Totalus farsas, o nekilnojamojo turto brokeriai – totalus aferistai. Turint galva ant peciu nesunku paciam isigyti ar parduoti, o brokeriui svarbu ne jusu interesai (ne kuo brangiau ar pigiau), o kuo greiciau.

    Uztai ir gaunasi po to, kad duodi skelbima i agentura ir prasideda skambuciai is jos kas diena, a la pirkeju nera, kaina musam, kaina musam, kaina musam…


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...