2011 Rugpjūčio 10

„Opel Astra Sports Tourer” – vienas sėkmingiausių modelių

veidas.lt

astra-Sports-Toputer

Gamybos jubiliejus: iš gamyklos išriedėjo 100 tūkstantasis „Opel” universalas

Sėkminga „Opel Astra Sports Tourer” istorija tęsiasi. Šis kompaktinės klasės „Opel” universalas rinkoje dar neišbuvo nė metų, o Ellesere Port gamykla, esanti Didžiojoje Britanijoje jau švenčia 100 000 gamybos vienetų jubiliejų. „Žmonių reakcija į „Opel Astra Sports Tourer” buvo daug geresnė negu mes tikėjomės. Šaunus šio automobilio dizainas, išmanios technologijos bei kasdieninio naudojimo universalumas – šie bruožai pavergė visą Europą”, – sako Alainas Visseris, „Opel” pardavimų, rinkodaros ir techninės priežiūros prezidentas.

Išleistas praėjusį rugsėjį, „Astra Sports Tourer” tapo savojo segmento lyderiu Europoje. Kad suspėtų aptarnauti visus norinčius įsigyti šį automobilį, gamykla išnaudoja visus savo pajėgumus bei dirba papildomomis pamainomis. Daugiausiai, net 40 tūkst. automobilių parduota Vokietijoje, po to seka Italija ir Didžioji Britanija. Sėkmingiausiai perkami automobiliai su 1,4 litro benzininiu varikliu bei 1,7 litro turbodyzeliniu varikliu. Pardavimai verslo subjektam išlieka stabilūs ir stiprūs, tuo tarpu pardavimai privatiems asmenims toliau auga.

Naujoji „Opel Astra Sports Tourer” atneša stilių, praktiškumą ir gamtai draugiškas technologijas į kompaktinių universalų segmentą. Puikiai atpažįstamas „Opel” modelių veidas ir „Sports Tourer” vardas, leidžia „Opel Astra Sports Tourer” susitelkti į aukštesnės klasės kokybės ir funkcionalumo vertybes, tokias, kokias turi vyresnysis brolis „Insignia”. Išmanių technologijų dėka, kaip pavyzdžiui „FlexFold” sistema, galines sėdynes galima sulankstyti vieno mygtuko paspaudimu ir taip padidinti krovinių skyrių net iki 1550 litrų.

Sportiška ne tik automobilio išvaizda, bet ir vairavimo savybės. „Opel Astra Sports Tourer” ir šio pirmtakas su hečbeko kėbulu turi tokią pačią galinę pakabą ir mechatroninę „FlexRide“ važiuoklę. Papildomai galima užsisakyti tokių pirmaujančių naujovių, kaip „AFL” tipo adaptyviniai priekiniai žibintai ar ergonomiškos ortopedinės priekinės sėdynės. Visa tai suteikia vairavimui saugumo ir komforto bei daro šį kompaktinės klasės universalą unikaliu savo segmente.

„Opel Astra Sports Tourer” jau yra laimėjęs gausybę apdovanojimų, įskaitant ir „Golden Steering Wheel” prizą ir „Red Dot Award” apdovanojimą už dizainą. „Visi nauji mūsų modeliai su „Opel Astra Sports Tourer” priešaky, yra labai populiarūs rinkoje”, – sako Alainas Visseris. „Naujoji „Zafira Tourer” ir „Astra GTC” rinką pasieks jau šį rudenį, o naujuoju revoliuciniu elektromobiliu „Opel Ampera”, kuris yra pritaikytas kasdieniam važinėjimui, mes atidarysime visiškai naują rinką Europoje. Tai bus puiki bazė tolimesniam augimui”.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (2)

  1. RyanStanley RyanStanley rašo:

    Great post and straight to the point. Really more helpful for the readers and getting new ideas from this post will be very easy. Why because all the points with this share is easily understandable.
    Thank you so much.

    VISIT: http://essayreviewratings.com/

  2. DaCallOfCthulhu DaCallOfCthulhu rašo:

    Yeah, i do totally agree with you Ryan! BTW thanks for sharing with such an awesome service, i appreciate it, man! My life become so much easier after starting using those! Make sure to check this best writing services review It’s just awesome!


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...