2011 Rugpjūčio 18

„Baltų lankų“ knygynai nuo šiol bus po „Pegaso“ prekinio ženklo sparnu

veidas.lt

Nuo rugpjūčio 17 d. „Baltų lankų“ knygynai perima „Pegaso“ prekinį ženklą ir keičia savo pavadinimą. „Baltų lankų“ knygynai, esantys Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos PC „Akropolis“, kartu su knygynu „Pegasas“, esančiu Vilniuje, PC „Panorama“, nuo šiol vadinsis „Didysis Pegasas“.

Šiaulių PC „Akropolis“ esantis „Baltų lankų“ knygynas nuo minėtos datos vadinsis „Pegasas“.

„Baltų lankų“ knygynai, pakeitę pavadinimus į „Pegaso“, ir toliau savo lankytojams siūlys didžiausią knygų pasirinkimą, išlaikys šiltą bei jaukią atmosferą ir tik jiems būdingą savitumą. Tikimės, kad pavadinimo keitimas leis pritraukti daugiau lankytojų, patobulinti ir suvienodinti visuose knygynuose lankytojų aptarnavimo kokybę, efektyviau išnaudoti rinkodaros biudžetą, kryptingai dirbti su žmogiškaisiais resursais ir pasiekti dar geresnių rezultatų“, – sako UAB “ALG knygynai” generalinis direktorius Artūras Surgutanovas.

Naujo pavadinimo knygynuose lankytojai galės rasti platų knygų asortimentą, jaukią, įkvepiančią aplinką bei dėmesingą aptarnavimą. Rugpjūčio 17-31 d., užsukę į bet kurį „Pegaso“ tinklo knygyną, skaitytojai galės išsirinkti sau mielą knygą iš 500 sparnuotų knygų už proginę kainą.

Keičiantis knygynų pavadinimams atnaujintas ir „Pegaso“ prekinis ženklas–logotipas bei sukurtas naujas šūkis: “Vaizduotės sparnais”.

 

 

 

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (1)

  1. Aldona Grikietienė Aldona Grikietienė rašo:

    Esu neįgali, jau antri metai, kai negaliu vaikščioti. Su kitų pagalba pratęsdavau Visuotinę lietuvių enciklopediją Pegaso knygyne, UAB “BALTŲ LANKŲ” knygyne Laisvės al. 29, Kaunas. Laiku atsiimti nepajėgiau, vėliau nuvykus jau buvo viskas išparduota, gavau vienu numeriu paskesnį leidinį ir užsakiau sekantį, kurį reikėjo atsiimti sausio mėn. vėl aš negalėjau nuvykti iki šios dienos. Šiandie, paprašiau sūnų, kad jis nuvyktų ir paimtų knygą. Deja, jis nusivežė senus kvitus ir niekas su juo net nesiaiškino kodėl taip. Esu persirgusi insultą, pablogėjo atmintis, neprisimenu kur padėjau kvitą. Knygyne juk viskas registruojama ir aišku kas ką užsisakęs ir ko neatsiėmęs. Man labai skaudu, kad taip nesiskaitoma su prenumeratoriais, negi taip ir pasinaudos kažkas mano pinigais apie 100,00 Lt. Padėkite man, kad aš atgaučiau tai kas man priklauso. Ačiū. Pagarbiai Aldona Grikietienė, Darbininkų g. 74-1, Garliava, Kauno raj. el. paštas a.grikietiene@gmai.com


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...