- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

„Baltų lankų“ knygynai nuo šiol bus po „Pegaso“ prekinio ženklo sparnu

Autorius: veidas.lt | 2011 08 18 @ 11:52 | Knygos | 1 Comment

Nuo rugpjūčio 17 d. „Baltų lankų“ knygynai perima „Pegaso“ prekinį ženklą ir keičia savo pavadinimą. „Baltų lankų“ knygynai, esantys Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos PC „Akropolis“, kartu su knygynu „Pegasas“, esančiu Vilniuje, PC „Panorama“, nuo šiol vadinsis „Didysis Pegasas“.

Šiaulių PC „Akropolis“ esantis „Baltų lankų“ knygynas nuo minėtos datos vadinsis „Pegasas“.

„Baltų lankų“ knygynai, pakeitę pavadinimus į „Pegaso“, ir toliau savo lankytojams siūlys didžiausią knygų pasirinkimą, išlaikys šiltą bei jaukią atmosferą ir tik jiems būdingą savitumą. Tikimės, kad pavadinimo keitimas leis pritraukti daugiau lankytojų, patobulinti ir suvienodinti visuose knygynuose lankytojų aptarnavimo kokybę, efektyviau išnaudoti rinkodaros biudžetą, kryptingai dirbti su žmogiškaisiais resursais ir pasiekti dar geresnių rezultatų“, – sako UAB “ALG knygynai” generalinis direktorius Artūras Surgutanovas.

Naujo pavadinimo knygynuose lankytojai galės rasti platų knygų asortimentą, jaukią, įkvepiančią aplinką bei dėmesingą aptarnavimą. Rugpjūčio 17-31 d., užsukę į bet kurį „Pegaso“ tinklo knygyną, skaitytojai galės išsirinkti sau mielą knygą iš 500 sparnuotų knygų už proginę kainą.

Keičiantis knygynų pavadinimams atnaujintas ir „Pegaso“ prekinis ženklas–logotipas bei sukurtas naujas šūkis: “Vaizduotės sparnais”.

 

 

 

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/%e2%80%9ebaltu-lanku%e2%80%9c-knygynai-nuo-siol-bus-po-%e2%80%9epegaso%e2%80%9c-prekinio-zenklo-sparnu

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.