2011 Kovo 12

Vištiena

Traškios vištų šlaunelės

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
viščiukų šlaunelių 4
miltų 50 g
kiaušinių 2
tarkuotų batono džiūvėsėlių 100 g
aliejaus skrudinti  
pagal skonį druskos, maltų pipirų  

Šlauneles nuplaukite, nusausinkite, išilgai įpjaukite ir aštriu peiliu išpjaukite kaulus. Mėsą išverskite ir išvirkščia puse į viršų tvirtai apvyniokite gerai nugramdytą blauzdikaulį. Pabarstykite druska, pipirais. Apvoliokite miltuose, po to kiaušinių plakinyje ir galiausiai tarkuotuose džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite šlauneles ir kepkite ant silpnos ugnies. Kai gražiai apskrus, išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant popierinio vienkartinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...