- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Traškios vištų šlaunelės

Autorius: veidas.lt | 2011 03 12 @ 13:26 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
viščiukų šlaunelių 4
miltų 50 g
kiaušinių 2
tarkuotų batono džiūvėsėlių 100 g
aliejaus skrudinti  
pagal skonį druskos, maltų pipirų  

Šlauneles nuplaukite, nusausinkite, išilgai įpjaukite ir aštriu peiliu išpjaukite kaulus. Mėsą išverskite ir išvirkščia puse į viršų tvirtai apvyniokite gerai nugramdytą blauzdikaulį. Pabarstykite druska, pipirais. Apvoliokite miltuose, po to kiaušinių plakinyje ir galiausiai tarkuotuose džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite šlauneles ir kepkite ant silpnos ugnies. Kai gražiai apskrus, išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant popierinio vienkartinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/traskios-vistu-slauneles

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.