2011 Liepos 30

Nicos salotos

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

produktai: Kiekis:
virtų su lupenomis bulvių 400 g
virtų šparaginių pupelių (tinka ir konservuotos) 400 g
raudonojo svogūno 1
saldžiosios žalios paprikos 1
nedidelių pomidorų 400 g
juodųjų alyvuogių be kauliukų 10
kietai virtų kiaušinių 2
ančiuvių filė 200 g
petražolių  
Padažui:  
aliejaus 6 šaukštų
citrinų sulčių 2 šaukštų
tarkuoto parmezano sūrio 1 šaukšto

Išmaišykite padažui skirtus produktus. Nuluptas bulves supjaustyti kubeliais, pupeles – 2 cm ilgio gabaliukais. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupkite, supjaustyti j 4 dalis, alyvuoges – per pusę. Išvalytą papriką bei svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, ančiuvių filė – mažais gabaliukais, kiaušinius – į 8 dalis. Visus produktus išmaišykite, apliekite paruoštu padažu ir vėl atsargiai išmaišykite. Salotas palaikykite  šaldytuve, kad susijungtų skoniai. Patiekdama apabarstykite petražolėmis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...