- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Nicos salotos

Autorius: veidas.lt | 2011 07 30 @ 13:28 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

produktai: Kiekis:
virtų su lupenomis bulvių 400 g
virtų šparaginių pupelių (tinka ir konservuotos) 400 g
raudonojo svogūno 1
saldžiosios žalios paprikos 1
nedidelių pomidorų 400 g
juodųjų alyvuogių be kauliukų 10
kietai virtų kiaušinių 2
ančiuvių filė 200 g
petražolių  
Padažui:  
aliejaus 6 šaukštų
citrinų sulčių 2 šaukštų
tarkuoto parmezano sūrio 1 šaukšto

Išmaišykite padažui skirtus produktus. Nuluptas bulves supjaustyti kubeliais, pupeles – 2 cm ilgio gabaliukais. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupkite, supjaustyti j 4 dalis, alyvuoges – per pusę. Išvalytą papriką bei svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis, ančiuvių filė – mažais gabaliukais, kiaušinius – į 8 dalis. Visus produktus išmaišykite, apliekite paruoštu padažu ir vėl atsargiai išmaišykite. Salotas palaikykite  šaldytuve, kad susijungtų skoniai. Patiekdama apabarstykite petražolėmis.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/nicos-salotos

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.