2011 Sausio 01

Konservuotos daržovės

Konservuoti agurkai ir patisonai

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
1 l stiklainiui:  
nedidelių agurkėlių 450 g
patisono 150 g
česnako skiltelės  
krieno lapo  
krapų, petražolių  
gvazdikėlių 2
kvapiųjų pipirų kelių
Marinatui:  
vandens 1 l
druskos 40 g
cukraus 50 g
acto šaukšto

Patisoną perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir kartu su agurkais supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui susluoksniuokite agurkus ir patisonus. Daržoves užpilkite karštu marinatu, kad nuo viršaus liktų 2–1,5 cm, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 10 min., po to uždarykite.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...