- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Konservuoti agurkai ir patisonai

Autorius: veidas.lt | 2011 01 01 @ 10:25 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
1 l stiklainiui:  
nedidelių agurkėlių 450 g
patisono 150 g
česnako skiltelės  
krieno lapo  
krapų, petražolių  
gvazdikėlių 2
kvapiųjų pipirų kelių
Marinatui:  
vandens 1 l
druskos 40 g
cukraus 50 g
acto šaukšto

Patisoną perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir kartu su agurkais supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui susluoksniuokite agurkus ir patisonus. Daržoves užpilkite karštu marinatu, kad nuo viršaus liktų 2–1,5 cm, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 10 min., po to uždarykite.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/konservuoti-agurkai-ir-patisonai

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.