2011 Vasario 02

Salotos

Alyvuogių salotos su vynuogėmis ir sūriu

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

produktai Kiekis
žaliųjų vynuogių 100 g
fermentinio sūrio 75 g
graikinių riešutų 2 šaukštų
žaliųjų ir juodųjų alyvuogių (be kauliukų)  
alyvuogių alijaus 1 šaukšto
vyno acto arba citrinos sulčių 1 šaukšto
baltųjų pipirų žiupsnelio
cukraus, druskos pagal skonį  

Graikinių riešutų puseles 30 min. pamirkykite šaltame virintame vandenyje ir nusausinkite. Sūrį supjaustykite kubeliais, alyvuoges – puselėmis. Vynuoges perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir visus produktus sumaiðykite. Išplakite aliejų su actu, cukrumi, druska ir pipirais. Gautu padažu apðlakstykite salotas.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...