- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Alyvuogių salotos su vynuogėmis ir sūriu
Autorius: veidas.lt | 2011 02 02 @ 12:07 | Kulinarija | No Comments
produktai | Kiekis |
---|---|
žaliųjų vynuogių | 100 g |
fermentinio sūrio | 75 g |
graikinių riešutų | 2 šaukštų |
žaliųjų ir juodųjų alyvuogių (be kauliukų) | |
alyvuogių alijaus | 1 šaukšto |
vyno acto arba citrinos sulčių | 1 šaukšto |
baltųjų pipirų | žiupsnelio |
cukraus, druskos pagal skonį |
Graikinių riešutų puseles 30 min. pamirkykite šaltame virintame vandenyje ir nusausinkite. Sūrį supjaustykite kubeliais, alyvuoges – puselėmis. Vynuoges perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir visus produktus sumaiðykite. Išplakite aliejų su actu, cukrumi, druska ir pipirais. Gautu padažu apðlakstykite salotas.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/alyvuogiu-salotos-su-vynuogemis-ir-suriu
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.