- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Alyvuogių salotos su vynuogėmis ir sūriu

Autorius: veidas.lt | 2011 02 02 @ 12:07 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

produktai Kiekis
žaliųjų vynuogių 100 g
fermentinio sūrio 75 g
graikinių riešutų 2 šaukštų
žaliųjų ir juodųjų alyvuogių (be kauliukų)  
alyvuogių alijaus 1 šaukšto
vyno acto arba citrinos sulčių 1 šaukšto
baltųjų pipirų žiupsnelio
cukraus, druskos pagal skonį  

Graikinių riešutų puseles 30 min. pamirkykite šaltame virintame vandenyje ir nusausinkite. Sūrį supjaustykite kubeliais, alyvuoges – puselėmis. Vynuoges perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir visus produktus sumaiðykite. Išplakite aliejų su actu, cukrumi, druska ir pipirais. Gautu padažu apðlakstykite salotas.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/alyvuogiu-salotos-su-vynuogemis-ir-suriu

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.