| Produktai: | Kiekis: |
|---|---|
| jautienos išpjovos | 500 g |
| raudonojo svogūno | 1 |
| česnako | 1 galvutės |
| kaparėlių | 4 šaukštų |
| putpelių kiaušinių | 4 |
| sojų padažo | 4 šaukštų |
| šviežių petražolių | |
| salotos lapo | |
| citrinos | 1 |
Jautienos išpjovą smulkiai sukapokite. Ant mėsos pilkite sojų padažo, berkite pipirų, druskos, išmaišykite ir padarykite apvalios formos kotletus su įdubimu viduryje. Į įdubimą įmuškite putpelės kiaušinį. Patiekite su smulkiai kapotais svogūnais, česnakais, kaparėliais. Viską apibarstykite kapotomis petražolėmis.Įdėkite pora skiltelių citrinos.