Salotos
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| paprikų | 500 g |
| pomidorų | 300 g |
| agurkų | 150 g |
| fetos | 150 g |
| svogūnų laiškų | 100 g |
| alyvų aliejaus | 60 g |
| petražolių | |
| acto | |
| aitriosios paprikos | 1 |
| druskos |
Paprikas supjaustykite kubeliais ir apkepinkite keptuvėje. Pomidorus ir agurkus taip pat supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite, užberkite druskos ir išmaišykite. Visus produktus sudėkite į dubenį, įberkite druskos, smulkintų petražolių, užpilkite alyvų aliejumi ir viską gerai išmaišykite. Fetos sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais ir išdėliokite ant salotų viršaus. Aitriąją papriką supjaustykite neilgomis juostelėmis ir papuoškite salotas.