2010 Balandžio 28

Pyragas

Svogūnų pyragas su sūriu

veidas.lt

"Veido" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
sviesto 240 g
miltų 400 g
druskos, pipirų  
baltojo vyno 100 ml
svogūnų 500 g
kiaušinių 4
rokforo sūrio (tinka ir kitoks) 400 g
grietinės 300 g

Išlydykite 200 g sviesto. Miltus persijokite į dubenį, įberkite druskos, supilkite vyną ir išlydytą sviestą. Išminkykite tešlą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite 30 min. į šaldytuvą. Svogūnus supjaustykite plonais žiedeliais, apkepkite likusiame svieste 10 min. Atvėsinkite. Sūrį supjaustykite kubeliais, sumaišykite su grietine ir kiaušiniais, įdėkite apkeptus svogūnus, įberkite druskos, pipirų. Kepimo formą patepkite riebalais, įklokite tešlą, padarykite aukštus kraštus. Sukrėskite sūrio įdarą, išlyginkite, dėkite į 200 laipsnių karštumo orkaitę ir kepkite 30 min.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...