2014 Vasario mėnesio archyvas

veidas.lt

Šioje laidoje su vaikų ir paauglių psichiatru Dainiumi Pūru aptariame visuomenėje klestintį negatyvizmą, europarlamentaras ir buvęs užsienio reikalų ministras Algirdas Saudargas tęsia pokalbį apie nesavalaikę ES paramą Ukrainai, o sveikatos apsaugos viceministras Erikas Mačiūnas pasakoja apie Maidano kovotojų gydymą Lietuvoje. Daugiau laidų, interviu ir straipsnių www.iskauskas.lt, taip pat portaluose www.alkas.lt ir www.veidas.lt

veidas.lt

Dauguma šalies gyventojų mano, kad Lietuvos švietimo sistemai reikia pokyčių. Kadangi senieji tradiciniai metodai neveikia, ieškoma naujų būdų, kaip spręsti įsisenėjusias problemas. Nemažai jų pasiūlė ką tik vykęs renginys “Reikšmingų pokalbių menas švietimo srityje”.

veidas.lt

Lietuvos įmonių grupė „FCR Media“ buvo įvertinta Paryžiuje įvykusiuose prestižiniuose „Google SMB Premier“ partneriams skirtuose apdovanojimuose. Lietuviai aplenkė kitas įmones „Geriausios kokybės paskyrų klientams kūrimo ir administravimo“ („Best quality accounts, measured by AdWords Quality score“) nominacijoje. Šioje nominacijoje įmonė, vykdanti veiklą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, nugali jau ketvirtus metus iš eilės.

veidas.lt

Šią vasarą Kretingos rajone, Žibininkuose, atsidarys unikalus turistinis objektas – Atostogų parkas, teiksiantis sveikatinimo paslaugas ištisus metus ir padėsiantis spręsti pajūrio sezoniškumo problemą.

veidas.lt

Prireikus ekspertų iš šalies pagalbos Lietuvos įmonės nebemato prasmės žvalgytis vien tik į užsienį ir apie 90 procentų užsakymų patiki vietos specialistams. Prie to daugiausiai prisideda rinkos lyderės, suteikdamos lietuvių ekspertams galimybių dirbti su įdomiais projektais ir taip augindamos jų kompetencijas.

Gitanas Nausėda

veidas.lt

Statistikos departamento duomenimis, ketvirtąjį 2013 m. ketvirtį vidutinis mėnesinis bruto darbo užmokestis šalies ūkyje (be individualiųjų įmonių) sudarė 2340,2 Lt ir per metus padidėjo 4,8 proc.: valstybės sektoriuje – 2,8 proc., privačiajame – 6,2 proc. Realus darbo užmokestis per metus ūgtelėjo 4,2 proc.

veidas.lt

Savaitgalį trisdešimtmetis solistas Tomas Pavilionis atliko pagrindinį vaidmenį romantiškoje Onutės Narbutaitės operoje „Kornetas“. Tačiau apie jauno dainininko kelią į operos sceną šįkart kalbėjomės be romantikos akinių.

veidas.lt

„Volvo Car Group“ su pasididžiavimu praneša, jog naujoji „Drive-E“ variklių šeima pagaliau pasieks ir kompaktiškąjį „Volvo V40“ bei padidinto pravažumo „Volvo V40 Cross Country“.

veidas.lt

Antrą vietą savaitraščio „Veidas“ organizuojamame Metų vadovo konkurse pelnė UAB „Mars Lietuva“ generalinė direktorė Aušra Žemaitienė, vadovaujanti įmonei, į kurią mokytis pažangios vadybos paslapčių plūsta verslo atstovai iš visos Lietuvos.

veidas.lt

Susumavus aplinkosaugos projekto „Mes rūšiuojam“ pirmojo šių mokslo metų pusmečio rezultatus, projekto organizatoriai nusprendė paskirti ne tik po žadėtą 1000 litų geriausiai kiekvienos apskrities mokyklai, bet ir papildomus prizus aktyviausioms mokykloms kiekvienoje savivaldybėje – kiekviena jų gaus po 200 taškų, už kuriuos galės įsigyti reikalingų prizų.

veidas.lt

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas ketverius metus Briuseliui buvo tarsi keiksmažodis. ES galingieji viliasi, kad po netrukus įvyksiančių Vengrijos parlamento rinkimų jis bus nušluotas nuo valdžios. Tačiau visuomenės nuomonės apklausos liudija, kad taip neatsitiks, – V.Orbanas išliks valdžioje ir toliau erzins ES.

Eduardas Bytautas

veidas.lt

Mes visi esame patekę į akustinių teroristų pinkles.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...