2012 Sausio mėnesio archyvas

veidas.lt

Ūkio bankas aktyviai bendradarbiauja su šalies verslo bei žemės ūkio bendrovėmis, valstybės įstaigomis, savivaldybėmis.

veidas.lt

Sužinoti, ar sveika gerti šaltinio vandenį, šiandien žmogus gali tik savarankiškai nunešęs jo vandens ištirti į laboratoriją. O tai kainuoja, ir gana nemažai.

veidas.lt

Šiandien išgirsite pokalbį su dailėtyrininke Giedre Jankevičiūte apie knygą „Atrasti Vilnių. Skiriama Vladui Drėmai“, daugiau sužinosite apie austrų rašytoją Artūrą Šniclerį, taip pat turėsite progos pasidairyti po Lietuvos sveikatos mokslų universiteto biblioteką bei susipažinti su nauja „Baltų lankų“ išleista knyga.

veidas.lt

Seimas patvirtino parlamentinę komisiją banko SNORAS istorijai tirti. Pristatyta vyksianti paroda „Mokymasis, studijos, karjera“. D. Grybauskaitė pabrėžė, jog Lietuva ketina prisijungti prie Ekonominio stabilumo ir finansinės drausmės sutarties. R. Adomaitis švenčia 75 m. jubiliejų. Graikų-romėnų imtynių turnyre R. Dagys iškovojo sidabro medalį.

veidas.lt

Nuo ketvirtadienio iki šeštadienio „Litexpo“ parodų ir konferencijų centre vyks dešimtoji žinių ir išsilavinimo paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera“. Joje dalyvaus per 120 mokymo įstaigų iš Lietuvos, kitų Europos šalių, JAV, Kanados ir pirmą kartą – iš Australijos. Parodos dienomis vyks daugiau nei pusšimtis teminių renginių – seminarų, diskusijų, atvirų paskaitų, mokslo įstaigų pristatymų, kurie supažindins [...]

veidas.lt

Šįryt spaudoje sužinokite apie ekonomikos prognozes Lietuvai, ką veiks „Snoro“ istoriją tirsianti Seimo komisija, ką Niujorkui sukūrė lietuvė architektė, ką galėtų veikti kompanija „Apple“ su milžinišku pelnu, ką Virgilijus Alekna mąsto apie dalyvavimą Londono olimpinėse žaidynėse ir daug kitų aktualių temų.

Andrius Kubilius

veidas.lt

Ministro Pirmininko interviu Lietuvos radijui

veidas.lt

Susidūrusi su faktiniu Europos Sąjungos skilimu į žemyninę, Prancūzijos ir Vokietijos dominuojamą euro zoną ir jūrinę, ne euro zoną, kurios lyderė yra Didžioji Britanija ir ją netiesiogiai remiančios kai kurios Skandinavijos bei Vidurio Europos šalys, Lietuva rizikingai bando balansuoti ant dviejų kėdžių.

veidas.lt

Vienas garsiausių lietuvių, stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamas Žydrūnas Savickas yra galiūnų sporto žvaigždė, bet ateityje žada daugiau domėtis futbolu.

veidas.lt

Geriausiai šalies žuvies ruošimo meistrai jau rengiasi vasario 18 d. Palangoje vyksiančiai šventei „Palangos stinta“ – jos metu, be kitų renginių, kurorte susirungs ir žiemos žuvies barbekiu čempionato dalyviai.

veidas.lt

Demokratinis pasaulis valdžią decentralizuoja, Lietuva – atvirkščiai.

veidas.lt

25 iš 27 Europos Sąjungos (ES) šalių nusprendė pasirašyti naują fiskalinės drausmės sutartį, kuria siekiama sugriežtinti biudžeto drausmę, praneša BBC.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...