2011 Lapkričio mėnesio archyvas

veidas.lt

Rumunų „Dacia“ prekiniam ženklui sėkmingai užkariavus Rusijos, Lenkijos ir dar kelių centrinės Europos rinkas su „Logan“ modeliu, gamyklos savininkai iš „Renault“ korporacijos turėjo pakankamai lėšų plėtoti modelių paletę.

veidas.lt

Tarptautinis projektas „Rail Baltica“ pagaliau pajudėjo iš vietos. Šiemet Lietuvoje baigta tiesti pirmoji europinės vėžės atkarpa. „Rail Baltica“ turi sujungti Baltijos šalių geležinkelių sistemas su Vakarų Europa, rekonstruojant senas geležinkelio linijas. Tai garantuos patogesnį ir greitesnį krovinių gabenimą bei keleivių vežimą.

veidas.lt

SEB bankas pristatė, kaip vyks draudimo išmokų SNORO indėlininkams mokėjimo procedūra. Vilniaus apygardos teismas priėmė ieškinį kelti bankroto bylą nacionalizuotam SNORO bankui. Finansų ministerija nutarė sumažinti kompensacijas už skaitmeninės televizijos priedėlius. Vilniaus miesto savivaldybė nusprendė pirkti naujų butų socialiai remtiniems žmonėms. Euro zonos finansų ministrai susitarė dėl paramos fondo didinimo. „Microsoft“ pristatė „Office 365“.Šiandien Vilniaus [...]

veidas.lt

Lapkričio 20-26 dienomis Leipzigo Felikso Mendelsono-Bartholdy aukštojoje muzikos ir teatro mokykloje, kurioje savo laiku studijavo M. K. Čiurlionis, J.Gruodis, bei kiti iškilūs Lietuvos muzikai, vyko 5-tasis Vokietijos aukštųjų muzikos mokyklų orkestrinio dirigavimo konkursas.

veidas.lt

Šiuolaikinės technologijos ir toliau stebina – rodos, dar visai neseniai atsiradusi galimybė koreguoti prastą regėjimą lazeriu jau perauga į galimybę atlikti intervenciją į akies obuolį vien tam, kad pasikeistų akių spalva.

veidas.lt

Naujas NBA sezonas turėjo prasidėti lapkričio pradžioje, tačiau kol kas nesužaistos nė vienos rungtynės. Po to, kai kova tarp žaidėjų ir lygos savininkų nuo derybų stalo persikėlė į teismo salę, viltys išgelbėti sezoną priartėjo prie nulio.

veidas.lt

Per dešimtmetį kultūros centrų Lietuvoje sumažėjo daugiau nei dviem šimtais: 2000-aisiais veikė 972, o pernai – jau tik 765 kultūros centrai. Šis traukimasis vyko daugiausia kaimų sąskaita.

Zigmantas Balčytis

veidas.lt

Europos Parlamentas ir Europos Taryba priėmė sprendimą, kuriuo ES narės turi keistis informacija apie susitarimus energetikoje.

veidas.lt

Garsiausias savo dainas italų estrados veteranas Toto Cutugno atliks kartu su simfoniniu orkestru.

veidas.lt

Ką daryti vyresnio amžiaus žmogui, užauginusiam vaikus, baigusiam savo profesinę veiklą, pajutusiam vienatvę ir tuštumą gyvenime? Atsakymas vienas – surasti save iš naujo savanoriškoje veikloje, padedant gyvenimo vargų prispaustiems žmonėms.

veidas.lt

Gruodžio 7 d. 18 val. Vilniaus įgulos karininkų ramovėje (Pamėnkalnio g. 13) praėjusiais metais kūrybinės veiklos 50-metį paminėjęs Vilniaus kultūros centro Senjorų teatras pristatys spektaklio „Graborius” premjerą.

veidas.lt

SEB bankas, kurį valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ pasirinko draudimo išmokų lėšoms „Snoro“ indėlininkams mokėti, paskelbė, kaip vykdys šią procedūrą.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...