2012 Kovo 01

„Švyturio Ekstra“ – perkamiausias alus Lietuvoje

veidas.lt


Populiariausio Lietuvoje alaus vardą pelnė „Švyturio Ekstra“, būtent šį alų 2011 m. lietuvaičiai pirko dažniausiai. Lietuvos prekybos įmonių asociacija, remdamasi produktų pardavimų mažmeninės prekybos tinkluose duomenimis, „Ekstrą“ paskelbė populiariausia pernai metų preke alaus kategorijoje.
„Šis apdovanojimas mums labai svarbus, nes jis atspindi Lietuvos vartotojų pasirinkimą. „Ekstra“ populiariausias alus kavinėse ir restoranuose jau ne vienerius metus, o dabar turime oficialų patvirtinimą, kad ir prekybos centruose lietuviai dažniausiai renkasi jį. Net šiek tiek didesnė „Ekstros“ kaina jiems nėra kliūtis, vartotojai vertina išskirtinę šio alaus kokybę, o ir mes, jai skirdami didžiausią dėmesį, esame teisingame kelyje“, – komentuoja „Švyturio“ rinkodaros vadovas Laimis Balčiūnas.
Perkamiausiu 2011 m. alumi šalies mažmeninės prekybos tinkluose išrinktas Dortmunder stiliaus lageris „Švyturio Ekstra“ pradėtas gaminti 1995 metais Klaipėdoje, kur jis verdamas ir šiandien.
Anot vyriausiosios „Švyturio“ aludarės Džuljetos Armonienės, „Švyturio Ekstra“ sėkmės pagrindas nėra viena kuri nors „atrasta“ jo savybė, bet kokybiškų žaliavų, nuo sukūrimo nekeičiamos receptūros ir tradicinio gamybos būdo visuma. „Švyturio Ekstra“ taikome didesnius reikalavimus ir griežtesnę kokybės kontrolę – mes patys išsikėlėme aukštesnius tikslus, nei numatyti Alaus gamybos reglamente. Tai ne tik specialistams svarbūs rodikliai, mes didžiuojamės, jog kokybę įvertina ir pirkėjai“, – komentuoja vyriausioji aludarė.
„Švyturio Ekstra“, be kitų apdovanojimų, yra pelnęs Pasaulio alaus čempionato Aukso medalį, „Pasaulio alaus taurės“ Sidabro medalį, bei Stokholmo alaus festivalio Aukso medalį.
Lietuvos prekybos įmonių asociacijos organizuojamame konkurse „Populiariausia prekė 2011“ nustatomos prekės, kurios savo kategorijoje mažmeninės prekybos tinkluose buvo labiausiai perkamos 2011 metais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...