2013 Kovo 30

„Prestigio“ ir „NAVITEL“ kartu pristatys navigacinių sistemų sprendimus

veidas.lt


Navigacinės įrangos rinkos Rusijoje ir Rytų Europoje lyderė kompanija „NAVITEL ®“ ir plataus vartojimo elektronikos prietaisų, aksesuarų ir mobiliųjų įrenginių gamintoja kompanija „Prestigio“rinkai  kartu pristatys mobiliuosius įrenginius su „NAVITEL ®  Navigator“ navigacijos žemėlapiais.
„Bendradarbiauti su kompanija „NAVITEL ®“ pradėjome dar 2008 metais, o nuo 2009 metų kompanija „Prestigio“ yra pirmaujanti Rusijos GPS navigacinių įrangų rinkoje – kompanijai priklauso 28% rinkos dalies (pagal 2012 m. gruodžio mėn. GFK duomenis)“ – teigia „Prestigio“ pardavimų Lietuvoje vadovas Vykintas Žilinskas. „Kompanijos „Prestigio“ tikslas nėra vien tik modernių ir stilingų prietaisų kūrimas – mes taip pat stengiamės pasiūlyti ir tos įrangos galimybes išnaudojančius sprendimus, kurių dėka vartotojai praturtina savo gyvenimą ir gauna patogius ir saugius įrankius, todėl tikimės ir toliau tęsti sėkmingą partnerystę bei tobulinti „NAVITEL ® – Prestigio“ ateities sprendimus.“
Šios partnerystės dėka nuo šiol kompanijos „Prestigio“ planšetiniai kompiuteriai (su GPS palaikymu) ir išmanieji telefonai turės iš anksto įdiegtą kompanijos „NAVITEL ®“ programinę įrangą su neprilygstamo detalumo tiksliais ir aktualiais žemėlapiais bei kompanijos internetinių navigavimo sprendimų palaikymu būtent Android operacinei sistemai. Be to, visi dabartiniai „Prestigio“ kompanijos vartotojai, turintys įrenginius su Android 4.0 ar naujesne operacine sistema gaus pranešimą apie galimybę parsisiųsti jungtinę „NAVITEL ® – Prestigio“ aplikaciją ir į savo prietaisus.
Abiejų kompanijų sutarimu populiarinant naujuosius sprendimus visi „Prestigio“ mobiliųjų įrenginių vartotojai, įdiegę mobiliąją „NAVITEL ® – Prestigio“ aplikaciją į savo įrenginius, gaus išskirtinę galimybę nemokamai bandyti šį produktą 90 dienų nuo aktyvacijos pradžios. Suėjus 90 dienų terminui vartotojai, norintys ir toliau pilnavertiškai naudotis aplikacija, turės tiesiai iš aplikacijos įsigyti jiems reikalingus žemėlapius.
Šiuo metu „NAVITEL ® – Prestigio“ aplikacijai siūlomi Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Albanijos, Bulgarijos, Graikijos, Čekijos ir kitų valstybių žemėlapiai. Jau pirmoje 2013 metų pusėje aplikacijos vartotojai turės galimybę įsigyti didžiosios Vakarų Europos valstybių dalies žemėlapius.

Daugiau šia tema:
  • Nėra panašių straipsnių.
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...