2012 Kovo 15

„Microsoft Dynamics“ rems „Lotus F1” komandą

veidas.lt

Formula 1” varžybų komandai „Microsoft“ trejus metus teiks technologinę ir kitą paramą

Š.m. kovo 14-ąją populiariausių pasaulyje automobilių varžybų „Lotus F1“ komanda ir verslo sprendimų padalinys „Microsoft Dynamics“ pasirašė trejų metų bendradarbiavimo sutartį. Jau šią savaitę „Formula 1“ rungtynėse „Lotus F1“ komandos bolidai ir ekipažo apranga bus pažymėti „Microsoft Dynamics“ prekiniu ženklu. Š.m. kovo 18 d. Melburne vyksiančiose sezono atidarymo varžybose „Australian Gran Prix“ komanda „Lotus F1“ jau pasirodys pasipuošusi „Microsoft Dynamics“ simbolika.

Viena iš bendradarbiavimo sutarties sąlygų numato, kad komanda bus aprūpinta naujausiais verslui skirtais „Microsoft Dynamics“ programiniais sprendimais, kuriuos įmonės ir organizacijos visame pasaulyje naudoja sklandesniam darbui ir sėkmingesnei konkurencijai rinkoje užtikrinti. Bendradarbiavimo metu „Microsoft“ darbuotojai tiesiogiai dirbs su „Lotus F1“ komandos nariais, apmokydami juos naudotis šiuolaikiškais verslo valdymo įrankiais.

„Lotus F1“ generalinis direktorius Patrikas Liuisas (Patrick Louis) oficialiajame tinklaraštyje teigė, kad visa komanda labai didžiuojasi partneryste ir bendradarbiavimu su „Microsoft Dynamics“. Jo citatoje pažymima, kad komanda įžengia į naują verslo plėtojimo laikotarpį ir siekia įvaldyti pažangiausias veiklos valdymo priemones. „Būtent „Microsoft Dynamics“ užtikrins, kad mūsų numatyti pokyčiai bus įgyvendinti sėkmingai,“ – sakė P.Liuisas. Jo teigimu, šis bendradarbiavimas padės „Lotus F1“ komandai efektyviai organizuoti verslo procesus ir tapti visapusiškai orientuota į numatytų rezultatų pasiekimą.

„Microsoft“ viceprezidentas Halas Hovardas (Hal Howard) sakė, kad trokšta noru efektyviai bendradarbiauti su tokia komanda, kaip „Lotus F1”, ir sieks padėti jai dirbti efektyviau. “Mes suteiksime komandai technologijas, kurios užtikrins jos dinamiškumą ir padės siekti pergalių,” – teigė H.Hovardas.

Pranešama, kad daugiau informacijos apie šį bendradarbiavimą „Microsoft“ suteiks pasaulinėje konferencijoje “Microsoft Convergence”, kuri vyks Teksase (JAV) š.m. kovo 19-21 dienomis. Plačiau apie šį bendradarbiavimą galima paskaityti „Lotus F1” svetainėje: http://lotusf1team.com/Microsoft-Partners-with-Lotus-F1.html?lang=en

 

 

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (1)

  1. Ignas Ignas rašo:

    Tokių didelių projektų valdymas yra didelė apkrova ir darbas, tačiau kaip ir minėjo pats P.Liuisas tai padės efektyviau organizuoti verslo procesus ir optimizuoti procesus: http://www.iprocess.lt/procesu-optimizavimas/4593566444


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...