2011 Birželio 22

„HBH Alus“ – šalia Vilniaus

veidas.lt

"Veido" atchyvas

Prieš savaitę šalia Vilniaus, keli kilometrai už Riešės važiuojant Molėtų plentu, atidaryta nauja kavinė – poilsio oazė „HBH‘as“.

Naujosios kavinės savininkė Rada Matulevičienė primena, kad „HBH Juozo alus“ Kretingos rajone Žibininkų kaime netoli Palangos sėkmingai jau veikia 13 metų ir visą tą laiką džiugina lankytojus ne tik savo verdamu alumi ir lietuviškais patiekalais, bet ir neįprasta aplinka. Ar bus kas nors panašaus ir šalia Vilniaus?

R. Matulevičienė teigia, kad tiek alus, tiek ir maistas bus tokie patys kaip ir Žibininkuose, na, o aplinkos tvarkymui bei pramogoms jau sumanytos pirmosios naujovės. Tiesa, čia jau šiuo metu veikia kelios pirtys, poilsio kambariai.

Pasak R. Matulevičienės, dar šiais metais žadama išvalyti šalia esantį ežerą, nutiesti kelis lieptus, kad žmonės galėtų ne tik pavalgyti ir atsigerti, bei ir pasimaudyti ir pasideginti.

Apskritai, pasak kavinės savininkės, šioje vietoje žadama sukurti labai patrauklią viešojo maitinimo ir poilsio bazę.

 

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (1)

  1. vejas vejas rašo:

    Saunu jeigu si kavine pateisins musu lukescius.Zibinkuose – nuostabu.Noretusi ,kad ir cia galetume praleisti keleta valandu su seimomis.Aciu Jums uz tai.


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...