Saldainiai
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| Tešlai: | |
| miltų | 375 g |
| sviesto | 100 g |
| sausų mielių | 1 pakelio |
| pieno | 125 ml |
| kiaušinio | 1 |
| cukraus pudros | 70 g |
| Įdarui: | |
| cukraus | 2 šaukštų |
| migdolų | 50 g |
| slyvų | 5 |
Iš tešlai skirtų produktų užminkykite tešlą ir 30 min. padėkite šiltai. Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus, į jų vietą dėkite po migdolą ir pabarstykite cukrumi. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampiais. Tešlos paviršių truputį pabarstykite cukrumi, ant kiekvieno gabaliuko dėkite po slyvos puselę, susukite kaip saldainius ir pašaukite į 200 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite, kol gražiai parus.