2011 Vasario 23

Salotos

Morkų salotos

veidas.lt



"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

produktai Kiekis
morkų 500 g
pusės citrinos sulčių  
bazilikų pluoštelio
juodųjų pipirų, druskos, cukraus po žiupsnelį
grietinės 100 g

Nuskustas ir pasūdytame vandenyje išvirtas morkas atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite bazilikų lapelius ir jais apibarstykite morkas. Cukrų ir druską ištirpinkite citrinų sultyse, įberkite žiupsnelį maltų juodųjų pipirų ir gautu padažu apðlakstykite morkų salotas. Papuoðkite nepjaustytais bazilikø lapeliais ir grietine.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...