2010 Rugsėjo 18

Grybai

Medžiotojų kukuliai

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
bulvių 200 g
pieno 100 g
virtų arba keptų grybų 150 g
svogūno 1
krakmolo 3 šaukštų
druskos, pipirų  
petražolių  

Bulves išvirkite ir sutrinkite, kol karštos. Sumaišykite su krakmolu, įberkite druskos, pipirų, pamažu supilkite karštą pieną. Grybus smulkiai sukapokite, svogūną supjaustykite, viską sumaišykite su bulvių mase. Padarykite pailgus kukulius ir virkite juos pasūdytame vandenyje 20 min. Išgriebkite ir iškart patiekite, papuošusi žalumynais.
Patarimas: kukulius galite valgyti su grietine ar mėgstamu padažu.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...