2011 Birželio 01

grilis

Ananasas karamelėje

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

6 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
didelio ananaso 1
Marinatui:  
apelsinų likerio 80 ml
medaus 125 g
rudojo cukraus 200 g
raudonųkų pipirų 1 šaukštelio

Ananasą nulupkite palikdama tik lapus bei šerdį. Pasigaminkite marinatą: visus jam skirtus produktus pakaitinkite ant vidutinės ugnies maždaug 15 min. Gautą sirupą ataušinkite. Ananaso lapus apvyniokite maistine plėvele ir užveržkite gumele. Vaisių įdėkite į šaldymo maišelį, užpilkite sirupu, išspauskite kiek galima daugiau oro ir sandariai uždarykite. Marinuokite pernakt. Marinatą nupilkite, vaisių išimkite, nuo lapų nuimkite foliją. Ananasą kepkite ant grotelių (vienkartiniame padėkle) 30 min. nuolat vartydama, kol pasidengs karamelės sluoksniu. Supjaustykite griežinėliais, patiekite šiltą su vaniliniais ledais ir karamelės ar šokolado padažu.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...