2012 Rugpjūčio 27

Vilniuje duris atvėrė ketvirtasis „Apple“ produkcijos salonas „iDeal“

veidas.lt

Savaitgalį duris atvėrė naujas „Apple“ produkcijos salonas „iDeal“, kuris įsikūrė prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Tai jau ketvirtoji autorizuota „Apple“ parduotuvė Vilniuje ir šeštoji Lietuvoje, – praneša oficialus „Apple“ distributorius Baltijos šalyse „AVAD Baltic“. Pabrėžiama, kad per 100 kv. m. užimantis „iDeal“ salonas yra didžiausias Lietuvoje. Antrajame prekybos centro aukšte įsikūrusią parduotuvę per atidarymo savaitgalį aplankė per 2000 žmonių.

 

Beje, tai antroji specializuota „Apple“ parduotuvė Vilniuje, įsikūrusi prekybos centre. Naujas „iDeal“ salonas yra tradiciškai pilkai baltas, sukurtas pagal naują „Apple Premium Reseller“ standartą. Nuo 2010 m. pabaigos „Apple“ kuria naują salonų koncepciją: parduotuvių dizainas ir pagrindiniai baldai turi būti sukurti ir pagaminti tik pačios „Apple“.

 

Apple Premium Reseller“ koncepcija „Apple“ sukuria įdomesnę bei patrauklesnę prekybos „Apple’“ produktais vietą, išlaiko neperkautą detalėmis interjerą ir užtikrina pirkėjams geriausias galimybes susipažinti su „Apple“ kūriniais.

 

Kaip ir kituose „iDeal“ salonuose, klientai galės išbandyti ir įsigyti visą „Apple“ techniką – naujuosius „Mac“, „iPad“ bei „iPhone“ ir „iPod“. Lankytojų laukia rekordinis skaičius – net 14 demonstracinių „iPad“. Didelis dėmesys skiriamas didelei aksesuarų bei kitos įrangos pasiūlai.

 

Naujo „iDeal“ salono šeimininkė yra UAB „Desktop publishing computers”, dar valdanti tris kitas specializuotas „Apple“ produkcijos parduotuves Vilniuje ir Kaune. Iš viso Lietuvoje veikia 6 autorizuoti „Apple Premium Reseller“ tipo salonai „iDeal“, priklausantys trims skirtingoms bendrovėms. Latvijoje ir Estijoje specializuotų „Apple“ parduotuvių yra po tris kiekvienoje šalyje.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...