2011 Lapkričio 11

Apklausa: gyventojai pasisako už pasakų šalies ledus

veidas.lt

Beveik pusei šalies gyventojų bendrovės „Ingman“ gaminama produkcija asocijuojasi su „pasakų šalies ledais“. Tai rodo viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovės „Sprinter tyrimai“ atlikta apklausa, kurios metu buvo apklausta daugiau nei tūkstantis respondentų.

 

Rugsėjo 30 – spalio 12 dienomis atliktame tyrime dalyvavo 18 – 75 metų amžiaus šalies gyventojai. Standartizuoto interviu metodu atliktoje apklausoje paaiškėjo, kad 40,6 proc. respondentų išlikę sentimentai pasakų šalies ledams ir įmonės „Ingman“ vardą jie sieja būtent su šiuo apibūdinimu. Kiek mažiau – 35,6 proc. apklaustųjų geriausiai tinkanti frazė, apibūdinant minėtos bendrovės produkciją, pasirodė esanti „kokybiški ledai“.

 

Didžiausios valgomųjų ledų gamintojos Baltijos šalyse UAB „Ingman ledai“ generalinis direktorius Virgilijus Radvilas teigia, kad tokie apklausos rezultatai maloniai džiugina. „Džiaugiuosi matydamas, jog mūsų gaminami ledai Lietuvos gyventojams vis dar asocijuojasi su vaikyste ir „pasakų šalimi“. Apklausos duomenys parodė, jog „Ingman“ vardą su „pasakų šalimi“ labiausiai linkę sieti 18 – 25 bei 46 – 55 metų asmenys, tad akivaizdu, kad „pasakų šalies“ ledai sujungė dvi kartas“, – pažymėjo kompanijos vadovas.

 

Kompanija „Ingman ledai“ yra pripažinta Lietuvos ledų rinkos lyderė, turinti daugiau kaip penkiolikos metų sėkmingos veiklos patirtį. Įmonėje ledai gaminami iš lietuviškų pieno žaliavų: šviežios grietinėlės, pieno ar pieno miltelių.

 

 

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...