2011 Liepos 15

Paelija

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai: Kiekis:
pievagrybių 400 g
česnako 3 skiltelių
chereso 6 šaukštų
maltos paprikos 1,5 šaukštelio
alyvuogių aliejaus 4 šaukštų
svogūnų 2
pomidorų 4
ryžių 250 g
baltojo vyno 125 ml
daržovių sultinio iš kubelių 500 ml
raudonų ir žlių paprikų po 2
juodųjų ir žaliųjų alyvuogių po 50 g
šaldytų žaliųjų žirnelių 100 g
druskos, pipirų  
čiobrelių kelių šakelių

Česnaką smulkiai supjaustykite, sumaišykite su cheresu, malta paprika ir 2 šaukštais aliejaus. Šiame mišinyje pamarinuokite grybus 8 val. šaldytuve. Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Likusį aliejų įkaitinkite, jame apkepkite svogūnus. Sudėkite pomidorus ir viską išmaišykite. Suberkite ryžius, supilkite vyną ir sultinį. Uždengus troškinkite 25 min. Po 15  min. nuo troškinimo pradžios sudėkite supjaustytas paprikas, alyvuoges, žaliuosius žirnelius ir grybus. Įberkite druskos ir pipirų. Paeliją galite patiekti keptuvėje, papuoškite čiobreliais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...