2010 Lapkričio 05

Vilniaus margarino gamykla

Riebalai, vežti su trąšomis, gamyboje naudojami nebus

veidas.lt

UAB “Vilniaus margarino gamykla” vadovai nori patikinti, kad sulaikytoje automobilinėje cisternoje atgabenti skysti gyvulinės kilmės riebalai nebuvo ir nebus naudojami jokių produktų gamybai. “Vilniaus margarino gamyklos” vadovai labai susirūpinę ir bendradarbiaudami su Maisto ir veterinarijos tarnybos specialistais analizuoja situaciją bei daro viską, kad įvykio aplinkybės būtų išaiškintos.

“Vilniaus margarino gamyklos” vadovai nori nuraminti vartotojus, kad gyvulinės kilmės riebalai nėra naudojami gaminant margarino VILNIUS prekinio ženklo produktus.

Tai, kad produktams gaminti naudojamos tik kokybiškos žaliavos, užtikrina griežta “Vilniaus margarino gamyklos” kokybės kontrolės linija. “Mes atidžiai renkamės žaliavų tiekėjus ir pačias žaliavas, perkame tik iš Europos Sąjungoje pripažintų gamintojų, patys atliekame jų auditą, laboratorinius žaliavų tyrimus bei galutinio produkto tyrimus. “Vilniaus margarino gamykla” rugsėjo mėnesį, kaip ir kasmet, buvo dar kartą sertifikuota aukščiausiu A klasės BRC (British Retail Consorcium) sertifikatu, kuris patvirtina, kad įmonėje tiksliai valdomas ir griežtai kontroliuojamas žaliavų įsigijimas, gamybos procesas, produktų sandėliavimas. Tokį sertifikatą Lietuvoje turi vos keletas maisto pramonės įmonių”, – aiškina gamyklos kokybės vadovė Ligita Verbylienė.

Šiuo metu Šiaulių bendrovės “Sagita” automobilinė cisterna su neteisėtai atvežtais skystais gyvulinės kilmės riebalais iš Švedijos yra sulaikyta “Vilniaus margarino gamyklos” teritorijoje. Maisto ir veterinarijos tarnybos specialistų tyrimų išvados bus patiektos artimiausiu metu.

Daugiau šia tema:
  • Nėra panašių straipsnių.
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...