2010 Rugsėjo 16

Internetas

Daugėja alternatyvų norintiesiems sutaupyti

veidas.lt

Kiekvieną mėnesį Lietuvoje atsiranda bent po vieną interneto svetainę, kuri sakosi padedanti taupyti. Štai svetainė www.pigutis.lt skelbia, kam ir kokias nuolaidas siūlo didieji prekybos tinklai. Panašią paslaugą teikia ir svetainė www.kurpigu.lt. Joje taip pat galima sužinoti apie Lietuvoje veikiančiuose prekybos centruose vykstančias akcijas ir su nuolaida pardavinėjamas prekes. Čia skelbiama informacija maždaug apie 600 nuolaidų.

O štai interneto svetainė www.beta.lt ne per seniausiai pradėjo teikti dar vieną paslaugą, kuri taip pat padeda sutaupyti.

Čia kiekvieną dieną skelbiama nauja akcija, taikoma prekei arba paslaugai, tarkime, siūloma pigiau įsigyti mobilųjį telefoną, papietauti ar nusiplauti automobilį. Žaidimo taisyklės tokios: nuolaidos įsigalioja tada, kai per tam tikrą laiką pasiūlymu susidomi numatytas kiekis žmonių. Pasibaigus nurodytam laikui, pirkėjams elektroniniu paštu išsiunčiamas kuponas su kodu prekei ar paslaugai įsigyti. Jei pasiūlyme nurodytas minimalus žmonių   skaičius per parą vis dėlto nesusirenka, pirkėjams grąžinama visa sumokėta pinigų suma. O jei susirenka, paslaugą ar prekę galima įsigyti net su 40–60 proc. nuolaida.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...