Salotos
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| raudonojo kopūsto | 250 g |
| obuolio | 1 |
| banano | 1 |
| apelsino | 1 |
| 1 apelsino sulčių | |
| citrinos sulčių | 1 šaukšto |
| razinų | 50 g |
| graikinių riešutų | 75 g |
| aliejaus | 4 šaukštų |
| medaus | 1 šaukšto |
| druskos ir pipirų | po žiupsnelį |
Smulkiai supjaustytus kopūstus pabarstykite druska, patrinkite mediniu šaukštu, kol susidarys sunka. Gabaliukais supjaustykite obuolį ir nuluptą apelsiną, griežinėliais – bananą. Į kopūstus įmaišykite nuplautus ir nusausintus riešutus, razinas, obuolį, apelsiną ir apdėliokite banano griežinėliais. Išplakite aliejų su apelsino ir citrinos sultimis, medumi, druska ir pipirais. Ðiuo padažu apšlakstykite salotas.