2014 Vasario 04

Vartotojai sausį rinkosi „Tele2“

veidas.lt

Sausį mobiliojo ryšio vartotojai toliau aktyviai naudojosi numerio perkėlimo paslauga. Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos lyderės „Tele2“ klientų praėjusį mėnesį dėl numerio perkėlimo padaugėjo 1525.

„Numerio perkėlimo statistikoje jau daug metų matome tą pačią tendenciją – „Tele2“ klientų skaičius auga. „Tele2“ renkasi verslo ir pagal sutartis mokantys vartotojai. Siūlome aukštą kokybę už žemą kainą, tad augimas išlieka nuoseklus“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Atmetus tarp skirtingų tos pačios bendrovės operatorių migravusius klientus, „Tele2” paslaugų vartotojų skaičius dėl numerio perkėlimo išaugo labiausiai.

Mobiliojo ryšio vartotojus pereiti į „Tele2“ skatino šių metų pradžioje pristatyti nauji pasiūlymai.

„Tele2“ pasirinkusiems klientams sausį didžiausią įtaką darė prasidėjęs telefonų ir ryšio paslaugų išpardavimas.

Tuo tarpu „Pildyk“ pirmoji tarp išankstinio mokėjimo ryšio paslaugų pasiūlė neribotus pokalbius ir SMS žinutes.

Ryšių reguliavimo tarnyba (RRT) sausį patvirtino, kad „Tele2“ 2G (GSM) mobiliojo ryšio tinklas yra plačiausias ir apima 98,9 proc. Lietuvos.

Per 2013 metus dėl numerio perkėlimo „Tele2“ klientų skaičius išaugo daugiau kaip 26 tūkst. – daugiausiai tarp mobiliojo ryšio operatorių.

Taip pat RRT skaičiavimai parodė, kad „Tele2“ 3G (UMTS) mobiliojo interneto tinklas per pusmetį išsiplėtė į dar dešimtadalį Lietuvos ir yra antras didžiausias – 79,4 proc. šalies teritorijos.

Bendrovės „RAIT“ 2013 m. lapkričio mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...