2013 Rugsėjo 23

2013 m. savivaldybių reitingas

Pirkite pilną straipsnį PDF

Mūsų šalis – sparčiausiai nykstanti gyventojų skaičiumi ne tik Europoje, bet jau ir pasaulyje. Net 45 proc. visos mūsų šalies teritorijos jau dabar apgyvendinta retai arba labai retai – viename kvadratiniame kilometre tegyvena nuo 1,5 iki 12,5 žmogaus. Net 4200 buvusių apystambių savivaldybių gyvenviečių ištuštėjo, jose neliko nė vieno gyventojo. Prognozuojama, kad jau apie 2030 m. mūsų gali likti vos du milijonai.

Daugiau šia tema:
  • Nėra panašių straipsnių.
Skelbimas

Komentarai (2)

  1. pokemonas pokemonas rašo:

    tai ir zjb, kuo maziau liks tuo daugiau vietos bus, tegul varo kitur gyvent, ir smeizia ant viso pasaulio vyriausybe. Cia viskas ta stora karve kalta, tiek sugriuvo seimu ir gyvenimu zmonems. Zmogui nera kur detis, reikia seima maitint, butu Lietuvoje gerai, niekas nevaziuotu kitur.

  2. d d rašo:

    Jus tai KLIČKO IR TIMOŠENKAI aiškinkit įUkrainos laikraščus parašikit kiek žmoniu buvo 1990 ir kiek liko 2013 Graužinene apie tai KIEVE MAIDANE PAMIRŠO PASKITI.


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    • Svarbu ne tiek pilietinis pasipriešinimas, kiek teisėtai išrinkta Lietuvos valdžia, kuri gina nepriklausomybę. Reikia saugotis ne valdžios įstaigų užgrobimo, o valstybės užvaldymo iš vidaus. (30%, balsų: 365,575)
    • Nereikia nuvertinti pilietinio pasipriešinimo, nes konfliktai laimimi ne vien karinėmis priemonėmis. Svarbu visos liaudies ryžtas priešintis. (22%, balsų: 273,974)
    • Pilietinis pasipriešinimas nėra labai svarbus, nes Lietuva yra NATO narė. Lietuvą efektyviai apgins sąjungininkai. (48%, balsų: 283,912)

    Dalyvių skaičius: 1,228,600

    Loading ... Loading ...