Kiaušiniai
Miltus sumaišykite su pienu ir 1 šaukšteliu druskos, išplakite kiaušinius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, iškepkite plonus blynelius. Bazilikus susmulkinkite, sūrį sutarkuokite ir suberkite į varškę, sudėkite 2 trynius, pasūdykite, pabarstykite pipirų ir viską gerai išmaišykite. Iškeptą omletą aptepkite sūrio mišiniu ir suvyniokite. Supjaustykite 3 cm dydžio gabalėliais, sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą. Pabarstykite likusiu sūriu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10–15 min.
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| miltų | 200 g |
| pieno | 300 ml |
| kiaušinių | 4 |
| trynių | 2 |
| varškės | 250 g |
| arkuoto fermentinio sūrio | 200 g |
| druskos, pipirų | |
| bazilikų | |
| aliejaus kepti |