2011 Liepos 21

Pirmosios rungtynės “Žalgirio” arenoje – jau penktadienį

veidas.lt

BFL

Nemuno saloje iškilusioje Kauno “Žalgirio” arenoje penktadienio pavakarę įvyks pirmosios jos istorijoje rungtynės.

Prisiminus senąsias statybų tradicijas, kai rangovas, nutiesęs tiltą, atsistoja po juo, o viršuje važiuoja sunkiai prkrauti vežimai ar mašinos, buvo nuspręsta šios statybos rangovams leisti per krepšinį išbandyti savo statinį. Ant treniruočių salės parketo žengs Kauno miesto savivaldybės vyrų komanda, kurios mestą krepšinio dvikovos pirštinę pakels “Vėtrūnos” darbuotojų komanda. Žaidimas krepšinio aikštelėje vyks be sirgalių.

Jau ne pirmą sykį kartu žaidžiantys krepšinį savivaldybės vyrai mielai pritarė miesto tarybos nario Andriaus Kupčinsko idėjai, gimusiai dar jam būnant meru, pasivaržyti su arenos statytojais sporto aikštelėje, “Žalgirio” arenoje. Trečiadienį vakare surengę bendrą treniruotę savivaldybės atstovai paruošė ne vieną žaidybinę staigmeną varžovams.

“Simbolinėje dvikovoje mūsų vyrai kausis dėl Kauno miesto savivaldybės įsteigtos “Žalgirio” taurės. Jau dabar matau, kad rungtynės bus atkaklios. Nes šį kartą mūsų komandos sudėtis – viena stipriausių, kokia tik yra buvusi. O dar kaunietiška aistra krepšiniui… Turėtume tikrai laimėti”, – sakė Kauno miesto meras Rimantas Mikaitis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...