Daržovės
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| bulvių | 400 g |
| morkų | 120 g |
| kopūstų | 120 g |
| svogūnų | 2 |
| kiaušinių | 2 |
| miltų | 2 šaukštų |
| grietinės | 100 g |
| sūrio | 50 g |
| aliejaus | |
| druskos, pipirų |
Paruoškite faršą: sutarkuotas šiaudeliais morkas, kopūstus, svogūnus užpilkite nedideliu kiekiu vandens, įberkite druskos, pipirų, įdėkite grietinės ir patroškinkite. Virtas bulves sumalkite mėsmale, įdėkite miltų, įmuškite kiaušinius, išmaišykite. Padarykite plokščius paplotėlius, į kiekvieno vidurį įdėkite paruošto faršo, kraštus sulipdykite. Suktiniai turi būti pyragėlių formos. Juos dėkite į riebalais pateptą kepimo formą, apliekite grietine, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašaukite į karštą orkaitę ir iškepkite.