Desertas
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| Miltų | 200 g |
| Pieno | 450 ml |
| Kiaušinių | 4 |
| Cukraus | 5 šaukštų |
| Obuolių | 8 |
| Aliejaus | |
| Druskos | |
| Cinamono | 2 šaukštelių |
Miltus sumaišykite su pienu. Įmuškite kiaušinius, įberkite ½ šaukšto cukraus, žiupsnelį druskos, gerai išmaišykite. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite 1 cm storio žiedais, pabarstykite 2 šaukštais cukraus. Obuolių žiedus merkite į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kad susidarytų auksinė plutelė. Likusį cukrų sumaišykite su cinamonu ir apibarstykite iškeptus obuolius.