2010 Spalio 09

Uogienė

Kriaušių ir bruknių uogienė

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
bruknių 2 kg
kriaušių 2 kg
cukraus 1 kg
gvazdikėlių 3 vnt.
cinamono žiupsnelio

Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies 10 min. Tada nupilkite susidariusias sultis, į jas suberkite kubeliais pjaustytas kriaušes. Virkite, kol kriaušės suminkštės. Sudėkite bruknes, prieskonius, viską užvirinkite. Karštą uogienę supilstykite į stiklainius ir uždarykite.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...