- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Sterkas, keptas ant grotelių
Autorius: veidas.lt | 2011 04 23 @ 10:50 | Kulinarija | No Comments
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| sterko filė su oda | 300 g |
| sviesto | 2 šaukštelių |
| baltos duonos trupinių | 4 šaukštų |
| citrinos | 1/2 |
| druskos, pipirų | pagal skonį |
Žuvies filė supjaustykite nedidelėmis porcijomis, apibarstykite druska, pipirais, aptepkite tirpintu sviestu, apvoliokite trupiniuose, pašlakstykite sviestu ir kepkite ant grotelių po 3–4 min. iš abiejų pusių. Ant iškepusios žuvies gabalų uždėkite po citrinos griežinėlį. Atskirai patiekite keptas bulves, majonezą ir marinuotus agurkėlius.
Patarimas: pagal šį receptą galite iškepti plekšnes, paltusus ir kitas žuvis.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/sterkas-keptas-ant-groteliu
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.