- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Sterkas, keptas ant grotelių

Autorius: veidas.lt | 2011 04 23 @ 10:50 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
sterko filė su oda 300 g
sviesto 2 šaukštelių
baltos duonos trupinių 4 šaukštų
citrinos 1/2
druskos, pipirų pagal skonį

Žuvies filė supjaustykite nedidelėmis porcijomis, apibarstykite druska, pipirais, aptepkite tirpintu sviestu, apvoliokite trupiniuose, pašlakstykite sviestu ir kepkite ant grotelių po 3–4 min. iš abiejų pusių. Ant iškepusios žuvies gabalų uždėkite po citrinos griežinėlį. Atskirai patiekite keptas bulves,  majonezą ir marinuotus agurkėlius.

Patarimas: pagal šį receptą galite iškepti plekšnes, paltusus ir kitas žuvis.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/sterkas-keptas-ant-groteliu

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.