- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Bulgariškos šparaginės pupelės

Autorius: veidas.lt | 2010 12 02 @ 11:46 | Kulinarija | No Comments

"Mooters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
šparaginių pupelių 500 g
lašinukų 100 g
acto 2 šaukštų
garstyčių 1 šaukštelio
cukraus 0,5 šaukštelio
druskos, pipirų  
raudonojo vyno 2 šaukštų
saldžiųjų pipirų 2
kmynų  
Garnyrui:  
virtų bulvių  

Pupeles susmulkinkite, apvirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite. Lašinukus supjaustykite plonais griežinėliais, paspirginkite, kol truputį parus. Kepimo riebalus sumaišykite su actu, garstyčiomis, cukrumi, druska, pipirais, raudonuoju vynu. Sudėkite smulkiai pjaustytus saldžiuosius pipirus, patroškinkite, kol suminkštės. Viską sumaišykite su pupelėmis. Patiekite su paspirgintais lašinukais ir virtomis bulvėmis, apibarstytomis kmynais.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/bulgariskos-sparagines-pupeles

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.