- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Bulgariškos šparaginės pupelės
Autorius: veidas.lt | 2010 12 02 @ 11:46 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
šparaginių pupelių | 500 g |
lašinukų | 100 g |
acto | 2 šaukštų |
garstyčių | 1 šaukštelio |
cukraus | 0,5 šaukštelio |
druskos, pipirų | |
raudonojo vyno | 2 šaukštų |
saldžiųjų pipirų | 2 |
kmynų | |
Garnyrui: | |
virtų bulvių |
Pupeles susmulkinkite, apvirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite. Lašinukus supjaustykite plonais griežinėliais, paspirginkite, kol truputį parus. Kepimo riebalus sumaišykite su actu, garstyčiomis, cukrumi, druska, pipirais, raudonuoju vynu. Sudėkite smulkiai pjaustytus saldžiuosius pipirus, patroškinkite, kol suminkštės. Viską sumaišykite su pupelėmis. Patiekite su paspirgintais lašinukais ir virtomis bulvėmis, apibarstytomis kmynais.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/bulgariskos-sparagines-pupeles
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.