- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Baklažanų užtepas
Autorius: veidas.lt | 2010 12 08 @ 12:00 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
baklažanų | 3 kg |
svogūnų | 1 kg |
morkų | 1 kg |
druskos | 2 šaukštų |
cukraus | 1 šaukšto |
pomidorų tyrės | 3 šaukštų |
aliejaus | |
pipirų |
Morkas ir svogūnus supjaustykite ir atskirai apkepkite. Baklažanus apvirkite, nulupkite žievelę. Daržoves sumalkite mėsmale ir troškinkite 40 min. Pabaigoje įberkite druskos, cukraus, pipirų, įdėkite pomidorų tyrės. Karštą masę supilstykite į stiklainius ir uždarykite.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/baklazanu-uztepas
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.