- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Avokadų, krevečių ir špinatų salotos

Autorius: veidas.lt | 2010 05 25 @ 12:58 | Kulinarija | No Comments

"Veido" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
virtų krevečių 200 g
špinatų lapų 140 g
avokadų 2
aitriosios paprikos 1
česnako 1 skiltelės
citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės vienos
sojų padažo 1 šaukšto
sezamų aliejaus 1 šaukšto

Aitriąją papriką (išvaliusi sėklas) smulkiai supjaustykite, česnaką susmulkinkite, nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite sultis. Viską dubenyje išmaišykite su sezamų aliejumi ir sojų padažu, po to sudėkite krevetes ir dar kartą išmaišykite. Krevetes galite 1 val. palikti, kad pasimarinuotų. Išėmusi krevetes sudėkite nuplautus špinatų lapus, išmaišykite ir viską perdėkite į salotinę. Nulupkite avokadus, išimkite kaulą ir supjausčiusi skiltelėmis kartu su krevetėmis sudėkite į salotinę, viską gerai išmaišykite ir patiekite.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/avokadu-kreveciu-ir-spinatu-salotos

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.