- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Žuvies sriuba

Autorius: veidas.lt | 2011 08 05 @ 13:38 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

produktai: Kiekis:
žuvies (tinka bet kokia žuvis) 600 g
baltos duonos 4 riekelių
žuvies sultinio 800 ml
druskos, pipirų  
citrinos 1
kelių svogūnų  
alyvuogių aliejaus  

Žuvį supjaustykite gabaliukais. Svogūnus susmulkinkite, apkepkite, kol gražiai pagels. Išgriebkite iš keptuvės. Aliejuje, kuriame kepė svogūnai, apkepkite žuvies gabaliukus. Žuvies sultinį užvirinkite, pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite žuvies gabaliukus, svogūnus. Vėl viską užvirinkite ir nukaiskite. Sriubą palaikykite 15 min., kad susijungtų skoniai. Baltos duonos riekeles paskrudinkite su alyvuogių aliejumi. Sriubą patiekite su skrebučiais ir citrinų skiltelėmis.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/zuvies-sriuba

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.