- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Maltos mėsos lizdeliai

Autorius: veidas.lt | 2011 06 30 @ 12:52 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
maltos mėsos mišinio (kiaulienos su jautiena ir kt.) 300 g
svogūno ir kiaušinio po 1
maltų džiūvėsėlių 2 šaukštų
maltų juodųjų pipirų, saldžiųjų paprikų žiuosnelio
kivio 1
ananasų (tinka ir konservuoti) 100 g
konservuotų vyšnių (nusunktų) 2 šaukštų
gaudos sūrio 150 g

Mėsą sumaišyti su smulkiai kapotu svogūnu, kiaušiniu, džiūvėsiais, druska bei pipirais. Padarykite 4 kukulius ir 5 min. pakepinusi keptuvėje sudėkite ant aliuminio folijos, pridenkite kivio, ananasų griežinėliais, vyšniomis ir sūrio kubeliais. Folijos laisvus kraštus suimkite ir sandariai užlankstykite. Kepkite ant grotelių. Patiekite su pakepinto ant grotelių prancūziško batono riekėmis.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/maltos-mesos-lizdeliai

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.