- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Maltos mėsos lizdeliai
Autorius: veidas.lt | 2011 06 30 @ 12:52 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
maltos mėsos mišinio (kiaulienos su jautiena ir kt.) | 300 g |
svogūno ir kiaušinio | po 1 |
maltų džiūvėsėlių | 2 šaukštų |
maltų juodųjų pipirų, saldžiųjų paprikų | žiuosnelio |
kivio | 1 |
ananasų (tinka ir konservuoti) | 100 g |
konservuotų vyšnių (nusunktų) | 2 šaukštų |
gaudos sūrio | 150 g |
Mėsą sumaišyti su smulkiai kapotu svogūnu, kiaušiniu, džiūvėsiais, druska bei pipirais. Padarykite 4 kukulius ir 5 min. pakepinusi keptuvėje sudėkite ant aliuminio folijos, pridenkite kivio, ananasų griežinėliais, vyšniomis ir sūrio kubeliais. Folijos laisvus kraštus suimkite ir sandariai užlankstykite. Kepkite ant grotelių. Patiekite su pakepinto ant grotelių prancūziško batono riekėmis.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/maltos-mesos-lizdeliai
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.