- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Įdarytas patisonas

Autorius: veidas.lt | 2011 01 09 @ 10:42 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
baltos duonos riekelių 2
patisonų (po 180-200 g) 8
sūrio 150 g
kedrų riešutėlių 50 g
rūkytos šoninės 100 g
kapotų petražolių 1 šaukšto
džiovintų čiobrelių žiupsnelio
paprikos 0,5 šaukštelio
druskos  
sviesto 50 g

Baltos duonos riekeles supjaustykite kubeliais. Patisonus nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir išskobkite. Minkštimą supjaustykite smulkiais kubeliais. Sūrį supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir sumaišykite su kedrų riešutais, baltos duonos ir patisonų gabalėliais bei kubeliais pjaustyta rūkyta šonine. Suberkite kapotas petražoles, čiobrelius ir papriką. Viską gerai išmaišykite ir pasūdykite. Paruoštu įdaru užpildykite patisonus ir sudėkite į paruoštą kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/idarytas-patisonas

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.