- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Grybų užkandis su skrebučiais

Autorius: veidas.lt | 2010 10 15 @ 10:05 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
voveraičių 250 g
pievagrybių 100 g
česnako kelių skiltelių
smulkintų petražolių 3 šaukštų
aliejaus  
druskos, pipirų  
skrebučių (baltos ar juodos duonos riekelių, pakepintų įkaitintame aliejuje)  

Voveraites nuvalykite, nuplaukite, 10 min. pavirkite pasūdytame vandenyje ir nukoškite. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais. Nuluptas ir nuplautas česnako skilteles sukapokite ir apkepinkite aliejuje. Tada sukrėskite pievagrybių ketvirčius, apvirtas voveraites ir maišydama kepkite ant stipriosios ugnies 5–6 min. Grybų keptinį pagardinkite juodaisiais pipirais, pasūdykite ir pabarstykite petražolėmis. Patiekite su skrebučiais.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/grybu-uzkandis-su-skrebuciais

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.